26/05/2015

GRN

Situació empresa

El grup d'empreses format per GRN Serveis Telemàtics i Projectes Com-Tech té com a objectiu donar serveis en l'àrea d’informàtica professional per a empreses. En concret es dediquen a la producció de programari, instal·lació i manteniment d'equips, i serveis Internet.

Projectes Com-tech es dedica a vendre SG2 Solutions, un ERP totalment modular. Els diferents mòduls estan directament connectats entre ells, permetent compartir la informació entre departaments d'una manera ràpida i senzilla. Aquest programari va des del control de les seves compres i vendes, fabricació, inventari, gestió de pagaments, comptabilitat, fins verticals específics per a sectors com les cooperatives agrícoles, les explotacions ramaderes, els cinemes, entre d’altres. Munten botigues virtuals integrades amb l'ERP SG2 SOLUTIONS .

GRN Serveis Telemàtics es dedica a donar serveis de connectivitat, hosting, housing i donen solució a qualsevol projecte on es necessiti un operador d'Internet amb el valor afegit de la proximitat.

 
Necessitats

GRN i Com-tech necessitaven una eina que els permetés integrar les funcions que realitzaven els comercials de venda de hardware i software respectivament ambdues empreses en una plataforma online.

Per a gerència, era important tenir un control de la part comercial i saber en tot moment, els projectes que estaven pendents i els realitzats.
 

Solució

La utilització de Escio com a eina per a gestionar els clients els ha ajudat a incrementar el volum de vendes. També ha permès als comercials organitzar-se millor i accedir a les dades en ruta.

A més, des de gerència han pogut tenir un control comercial d’oportunitats de venda i d’oferiment dels seus serveis gràcies a la possibilitat de poder aglutinar tota la informació a un sol punt de consulta. Bàsicament es buscava un seguiment de tot el procés comercial i s'ha aconseguit amb èxit.

 


Descarregar carta de conformitat www.grn.cat
872 000 926
Inscriu-te a la nostra Newsletter:
En breu t'inscriurem a la newsletter Error