27/01/2017

AITERM

Situació empresa


Grup AITERM és una empresa situada a Figueres amb més de 40 anys d’experiència en clima, fred i hostaleria. Això els permet posicionar-se com a empresa líder a la comarca amb més de 30.000 projectes realitzats i més de 12.000 clients.
 
Necessitats

Jorge Rovira, com a director comercial,  volia tenir la visió global de les vendes i la satisfacció final del client. O sigui, un quadre de comandament i  control de KPIs.

Ja feia temps que treballava sobre aquesta idea. I havia engegat un sistema a on hi participaven molts recursos, havia d’extreure informació de diferents entorns, involucrar varis departaments amb el handicap que les dades no eren actuals i les modificacions de la informació esdevenia un problema. Això provocava que les reunions comercials s’enroquessin en punts sense valor i es feia molt difícil definir objectius i fer-ne seguiment.

I, sobre tot, reportar a gerència no era àgil.
 
 
Solució

Ara, amb el gestor comercial Escio, s’ha integrat un quadre de comandament amb els seus indicadors comercials a diferents nivells, gràfiques i accessos ràpids a les dades. Tot en temps real!

L’equip comercial, com tenia molt interioritzat cap on havia d’anar, ha facilitat molt la implantació i s’ha vist recompensat en escreix. Ells mateixos s’autogestionen i saben, en tot moment, si tenen els objectius assolits.

El director i els caps de departament tenen la informació del seu equip en conjunt i per a cada membre per separat.

I el gerent i propietari té un somni aconseguit, "les dades a un clic", en tot moment i sense dependre de ningú.
 


Descarregar carta de conformitat http://www.aiterm.com
872 000 926
Inscriu-te a la nostra Newsletter:
En breu t'inscriurem a la newsletter Error