23/04/2015

Gicoda

Situació empresa

Gicoda des de l’any 1992 és  líder en la fabricació i distribució de  components per la ventilació i dissipació industrial.

Ja des de finals del segle XX són distribuïdors per a Espanya i Portugal de les prestigioses marques SUNON, empresa líder en la fabricació de ventiladors AC, DC i bufadors i de la sueca FERGAS, dedicada a la fabricació de rodets i ventiladors tangencials d'última generació.

Des de principis del segle XXI s’han afegit altres marques referents europees com Karl Klein, que són especialistes de ventiladors radials, Micro Motors, especialistes en micromotors, i varies marques més especialistes en dissipació. La darrera incorporació a sigut Hidria que és una de les marques punteres en ventiladors AC, DC i EC de grans dimensions.
 

Necessitats

En els seus inicis Gicoda no disposava d’una eina que li permetés gestionar l’empresa i els clients de forma eficient. En el moment en que l’empresa va decidir fer un canvi del software de gestió (ERP), va incorporar un programa de gestió comercial que pogués interrelacionar-se amb aquest software i, així, integrar ambdues activitats.

Sobretot, el que va fer despertar l’interès per incorporar les noves tecnologies a la seva metodologia de treball per tal d’automatitzar alguns processos, va ser la necessitat de enmarcar tots els processos de l’àrea de vendes sota un únic sistema i donar a l’equip de vendes una eina potent i global per fer totes les seves gestions.
 

Solució

Escio, com a eina de gestió comercial, els ha permès gestionar visites, reporting, seguiment d’ofertes, seguiment de projectes B2C, etc., i alhora generar els pressupostos.

Aquesta eina els ha facilitat l’augment de la capacitat comercial, ja que permet seleccionar la tarifa segons el volum de compra i la tipologia de producte, a més de poder enviar i registrar les ofertes automàticament, que de l’altra manera, fer-ho manualment, suposa una dedicació de temps important i un marge d’error més gran.

A més, ha permès a l’equip de vendes ajustar els preus sempre dins dels paràmetres autoritzats i, així, s’ha personalitzat l’oferta a cada client. 

 


Descarregar carta de conformitat www.gicoda.com
872 000 926
Inscriu-te a la nostra Newsletter:
En breu t'inscriurem a la newsletter Error