05/04/2019

Moreno Metalls

Situació empresa


Moreno Metalls, és una empresa familiar especialitzada en el tall i la deformació de planxa i la fabricació d’estructures metàl·liques.  L’empresa està formada per un equip de més de 20 professionals, especialistes en el tall i la deformació de planxa i construccions metàl·liques  amb coneixements de tot tipus de soldadura per al metall.
 
Necessitats

A Moreno Metalls, identificaven dos problemes bàsics que necessitaven gestionar; per una banda la necessitat de poder fer un seguiment de tots els projectes per millorar-ne la traçabilitat i per altre banda, la necessitat de tenir un control més efectiu al taller i optimitzar els temps.
 
 
Solució

Amb la implementació d'escio tant a l’oficina tècnica com al taller, la seves necessitats de gestió queden cobertes. 
Aquest canvi en la manera de gestionar i controlar ha permès, una millora notable de gestió i control de totes les feines per part de la direcció de l’empresa, fent d’una manera més fàcil i àgil el control i les consultes de totes les tasques obertes.

A part, de la gestió del dia a dia, els responsables de cada departament, tenen una informació actualitzada del treball del nou departament comercial, on queda molt ben reflexats els pressupostos i l’estat dels mateixos.

Pel que fa a l’escio al taller, no ha estat fàcil. Tot canvi, quan es tracta de modernitzar-se informàticament i trencar velles costums de funcionament sempre troba reticències i es el més complicat de canviar.

Però tot i així, el premi ha estat satisfactori! Hem aconseguit una major fluïdesa durant l’intercanvi d’informacions i amb menys temps del que esperàvem!
 


Descarregar carta de conformitat www.morenometalls.cat
872 000 926
Inscriu-te a la nostra Newsletter:
En breu t'inscriurem a la newsletter Error